TRILIMIT DELTEBRE

Després del sempre divertit triatló cros de Campredó de dissabte, diumenge, primera edició del Trilimit de Deltebre de distància Sprint i Olímpica.

De la mà de Where is the Limit arriba aquesta novetat a les Terres de l’Ebre. Un triatló que ha despertat molta expectació en les setmanes prèvies entre tots els triatletes i aficionats del territori.

Una expectació que s’ha vist recompensada diumenge 20 de juliol amb una prova esportiva seria i molt ben organitzada, amb un gran equip de voluntaris i professionals que han donat el millor de si per fer-la realitat.

Amb una bona participació el TRILIMIT de Deltebre ha estat un autèntic triatló amb un gran ambient que sense cap dubte ha deixat a tots amb ganes de repetir.

Per una pròxima edició segur que es milloraran alguns dels aspectes i detalls que, després de l’experiència d’una primera edició, el faran evolucionar, com a totes les proves esportives.

En l’aspecte esportiu ha estat una molt bona oportunitat per començar a deixar-se veure com el nou club de referència del món del triatló a les Terres de l’Ebre. El RESTART-CLUB TRILERCAVONS TERRES DE L’EBRE ha pogut comprovar sobre el terreny el potencial dels seus triatletes que han estat presents a tots els pòdiums de la prova i que ha aportat la participació de triatletes més alta de la prova.

Molts dels nostres triatletes continuen amb la llicència sota el nom de les antigues seccions i clubs de triatló on pertanyien. Al tractar-se d’un club de recent creació (abril 2014) no s’ha vist reflectit en els llistats de classificacions el potencial humà del nostre club.

Esperem l’any que ve poder repetir experiència. Enhorabona a tots.

Gràcies a WITL per aquest triatló i al nostre patrocinador RESTART pel seu recolzament incondicional.

logo restart

TOTES LES FOTOS DEL FACE

31 triatletes representant el club al Trilmit de Deltebre:

OLIMPIC
ENRIC BOLDU TORMO
PAU MORALES SEBASTIA
MARC TRESO MASCARELL
DAVID CURTO RUE
ORIOL MACIA GARCIA
VICENÇ ALBIOL ALBESA
ANGEL ARASA PELLISA
XAVIER ORIOL BESALDUCH CANES
MOISES BAREA SEBASTIA
QUICO MONTEVERDE REDO
JAVIER ASIN QUEROL

SAMUEL GÓMEZ GARCÍA
CARLOS ASÍN QUEROL

SPRINT
GERARD MARSAL FIGUERES
EDGAR DOMINI BENAIGES
ENRIC BOLDÚ ROIG
OSCAR CALVET DURAN
DAVID GIL MONTSERRAT
PAU MONLLAO FERRE
KARIM CACERES AZNAR
FATIMA VICENT FABRA
DIANA GARCÍA SOGORB
ESTER IBAÑEZ VILA

També per relleus vam tenir una bona representació del club.

ALBERT BLANCH/
SANTI LLAMBRICH/
HEDER FERMIN/RAMON GARRIGOSA/
FRAN VAQUER/ALBERT PITART/

CARLES ROIG/
DANI QUERALT/