TRIATLÓ VITÒRIA-GASTEIZ

Segon llarga distància de l’any i ‘ultima cursa programada de la temporada.

Tot un clàssic del calendari el Triatló de Vitòria-Gasteiz arribava enguany a la 10a edició en aquest format de llarga distància.

El triatló de Vitòria es un triatló que es pot disputar en mitja i llarga distància. Les dos distàncies es corren el mateix dia i l’alta partiipació donen un ambient únic a la prova.

Entre les dos distàncies havia prop de 2300 participants i això implica una gran organització. No havia estat mai però tots els comentaris eren positius i qualificaven aquest triatló d’imprescindible pels seus recorreguts, gran organització i ambient. Tothom destaca el segment de la marató com el més espectacular per disputar-se íntegrament pels carrers de la ciutat i anar molt arropat pels ànims de la gent que es bolca completament en aquesta cursa.

En aquesta ocasió vaig anar acompanyat amb tota la family a Vitòria amb la intenció de passar uns dies de descans per Euskadi en acabar el triatló. Ens vam buscar un apartament rural prop de Vitòria però a certa distància per tenir la màxima tranquilitat possible. Passar 7 dies de relax i fer alguna escapada per visitar Donostia i Bilbao.

Per resumir com va anar només diré que per a mi va ser el triatló més ràpid ja que el vaig acabar en 11h08′ però també el que vaig patir més al segment de la marató on esperava poder rebaixar la meva marca del IM Niza de 3h46′ i no va ser possible. La calor que vaig passar al segment ciclista em va deixar molt tocat i vaig haver de patir de valent per arribar a meta. Al final la marató es va quedar en 4h02’, una altra vegada serà.

És una prova que després de l’experència recomano a tots els triatletes de mitja i llarga distància. Està molt ben organitzada i l’entorn on es disputa és ideal.

by Liberto

….i les fotos:

[peg-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/116963258814687855337/albumid/6323928632546497265?alt=rss&kind=photo” ]