IV DUATLÓ ESCOLAR DEL BAIX EBRE

Doncs ja ha arribat el dia i avui diumenge 13 de novembre de 2016 s’ha disputat la quarta edició del duatló comarcal del Baix Ebre.

Ha estat un matí complicat que ha començat a primera hora amb pluja, per continuar amb sol i després fred per acabar, finalment, amb vent que ha anat a més tal i com passaven les hores. Un matí però, on els més joves han pogut viure en primera persona l’emoció de la competició.

Un total de quatre categories escolars han disputat aquest campionat de duatló que ha registrat la millor participació de totes les edicions amb un total de 75 inscrits.

Nens i nenes arribats de diferents poblacions del Baix Ebre i també del Montsià. Com en anteriors ocasions gran participació de duatletes de l’escola de triatló del Club Triatló Basiliscus, Benicarló i també participants arribats de Vinaròs.

En aquesta edició volem destacar la gran professionalitat que han demostrat tots els participants, tant a l’hora de competir entre ells, on ha imperat el fairplay i respecte mutu, com de lluitar contra el vent, gran protagonista avui, en un circuit ciclista realment dur per aquestes condicions meteorológiques.

Per tant, des del C.E. Trilercavons només podem felicitar a tots els participants i especialment als guanyadors d’aquest 4t duatló escolar del Baix Ebre. Enhorabona a tots.

El IV Duatló escolar del Baix Ebre ha comptat amb l’organització del Consell Esportiu del Baix Ebre i el C.E. Trilercavons Terres de l’Ebre i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa i Tortosaesports. Gràcies també a tots ells per fer realitat aquest duatló.

Aquí podeu descarregar les classificacions de tots els arribats a meta.

img_5167

[peg-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/116963258814687855337/albumid/6352547704845416193?alt=rss&kind=photo” ]