IM Lanzarote 2019

Enguany el club ha estat present (una vegada més) al circuit Ironman, en aquesta ocasió IM Lanzarote. Conegut com el més dur del circuit IM la prova es disputa des de l’any 1992 a l’illa de Lanzarote en un entorn i condicions climatològiques realment úniques i especials.

Aquesta edició ha comptat amb 7 triatletes de les Terres de l’Ebre entre ells David i Liberto del nostre club. Tots ells han pogut acabar la prova i escoltar a l’speaker la famosa frase de “you’re an ironman” en creuar la línia de meta.

COCO I LIBE, DESMANEGATS DESPRÉS DEL IM, SEMBLEN DOS XIQUETS ABANDONATS

Una prova molt recomanable per l’ambient que es respira, tant els dies previs com el mateix dia de la cursa, i per la solera de l’organització.

Ironkids

També, com acostuma a passar en la majoria de IM, es va organitzar un Ironkids per als menuts en el que van poder participar Maria, Marc i David. Una cursa prevista inicialment com un aquatló però que per les condicions de la mar i el vent es va transformar en una cursa a peu. Encara així va ser una prova amb molta participació de triatletes de clubs de les illes i també de fills i filles de triatletes desplaçats a l’illa per participar en el IM.