I TRIATLÓ ESCOLAR DE L’AMPOLLA

Finalment aquest diumenge 23 de setembre s’ha pogut disputar el primer triatló de categories escolars a l’Ampolla. Un paratge quasi mític per als triatletes de dins i fora de Catalunya, ja que és la seu del triatló de llarga distància més antic de l’estat, l’IronCat. Amb aquest canvi de registre l’Ampolla aposta per la promoció del triatló i posar el seu granet de sorra en la formació de les noves generacions de triatletes.

Un dia, aquest diumenge 23 de setembre, en què s’ha pogut gaudir del triatló amb molt bon ambient, amb una bona temperatura, cel clar i una mar completament plana i en calma que convidava a nedar.

Hem començat molt puntuals gràcies a la bona feina dels voluntaris, protecció Civil i Policia Local els quals han assegurat ràpidament el circuit tancant al trànsit l’accés a tot el recorregut 30 minuts abans de l’hora marcada per iniciar la cursa.

Les proves de totes les categories s’han succeït amb fluïdesa i normalitat fins a l’última prova, la categoria prebenjamí, la qual sempre desperta més expectació que cap altra per l’explosivitat de la distància i la implicació dels triatletes més petits que sempre ho donen tot.

Des del C.E. Trilercavons Terres de l’Ebre volem agrair a l’Ajuntament de l’Ampolla la seva implicació en aquesta prova a través del seu equip de govern i també especialment als integrants de la brigada municipal per la seva feina que ha estat clau per l’organització de l’esdeveniment. Tant mateix, també volem donar les gràcies a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport a les Terres de l’Ebre EUSES i la Federació catalana de triatló per fer possible aquesta prova.

A nivell esportiu els nostres triatletes han estat a un gran nivell ocupant plaça a la majoria de podis. A destacar la primera posició en infantil femení d’Anna Nadal, la 2a posició d’Anuar Ennaji en aleví masculí o la tercera posició en infantil masculí de Pau Prades. Però en definitiva gran actuació de tot el planter de joves triatletes de l’escola de triatló del club amb el debut en la disciplina de Carlos Asin i Pol Monteverde o la impressionant cursa de Marc i Aleix Prades, i d’Arnau i Julia Blanch.

Aquí podeu consultar les classificacions.