DUATLÓ ESCOLAR EL PUIG

Duatló escolar molt dur condicionat pel fort vent que ha obligat a l’organització a anular les categories de benjamí i prebenjamí. Dissabte 3 de març matinada a la saca i carretera fins El Puig a tocar de València capital. Aquesta vegada només Anna Nadal i David Monlleó s’han desplaçat per participar en el duatló dels Jocs escolars de la Comunitat Valenciana.

Un matí complicat per a tots, paricipants, jutges, federació i sobretot organització per culpa del vent que no ha deixat ni plantar l’arc de meta. Tanques pel terra i en alguns moments perill de caure amb les bicicletes per les ratxes de vent. Finalment s’han vist obligats, per seguretat, anular les categories inferiors de benjamins i prebenjamins per evitar mals majors.

Afortunadament els dos únics representants del club han pogut participar amb una molt bona cursa d’Anna amb un 5e lloc. David avui no tingut el dia, en entrar a boxes s’ha trobat la bicicleta al terra amb la cadena fora. El temps que ha perdut per engranar-la de nou li ha fet perdre tota opció de fer una bona classificació quan anava en 6a posició. Encara que ha remontat des de la 40a posició finalment ha entrat a meta 23e.

Aquí teniu unes fotos de la cursa.