DUATLÓ CROSS ESCOLAR BASILISCUS

Dissabte 26 de novembre ens desplacem a Benicarló a participar en el Duatló cross escolar organitzat pels nostres amics del Club Triatló Basiliscus. Una bona colla de Trilercavons, amb l’estrena a l’equip de Carlos i Ivan, arribem a l’Ermita de Sant Gregori disposats a passar un matí d’esport i diversió.

Un matí, però, passat per aigua que tots els participants i acompanyants ens ha tocat aguantar. A destacar la cursa d’Aleix, Pol i Anna guanyadors en les seves categories.

Una cursa marcada per l’estat del circuit amb fang i aigua que ha dificultat la progressió de tots els participants i també per la pluja torrencial que ha caigut mentre es disputaven les curses de les categories de benjamí i prebenjamí.

Aquest duatló pertany a la fase provincial de duatlons escolars de Castelló i estava controlat pels oficials de la Federació Valenciana de Triatló. Un control que no ha estat a l’altura que el duatló es mereixia, ja que l’organització ha estat impecable en tot moment però l’errada de la jutge de boxes durant la cursa de la categoria benjamí ha fet quedar-se fora de cursa a 2 dels nostres participants i ha dificultat la classificació de 2 més.

Aquí us deixem unes fotos dels valents Trilermenuts que ha participat.

 

[peg-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/116963258814687855337/albumid/6357714714211541889?alt=rss&kind=photo” ]