6è DUATLÓ ESCOLAR DEL BAIX EBRE

Una nova edició del nostre duatló escolar a la saca. Un any més i ja en van sis hem pogut organitzar juntament amb el Consell Comarcal i Tortosaesports aquesta prova de promoció de l’esport entre els més petits.

Com ja és habitual, per no dir que forma part de la tradició, el duatló s’ha disputat en unes condicions molt exigents degut al vent de mestral que acostuma a bufar en aquesta època de l’any.

Encara així els joves duatletes que aquest diumenge han competit a Tortosa ens han demostrat una vegada més la seva valentia i compromís amb l’esport participant en una cursa gens fàcil i físicament molt exigent.

En aquest diumenge 28 d’octubre de 2018 amb un vent de mestral de 30 km/h amb ratxes que superaven els 50 i una sensació térmica per sota dels 5º de temperatura, una setantena de joves duatletes de Terres de l’Ebre i també vinguts de fora, han disputat el Campionat Comarcal escolar de duatló a Tortosa.

Com altres anys la prova s’ha celebrat en la zona del pavelló del Temple on s’han ubicat boxes, sortida i meta de la cursa.

Només ens queda donar-vos les gràcies a tots per la vostra participació i felicitar-vos per la gran cursa que haveu fet.

Des d’aquest enllaç podreu consultar les classificacions. Al nostre Face teniu les fotos que hem anat recollint.

Sortida Categoria Infantil