5e DUATLÓ ESCOLAR DEL BAIX EBRE

 

Després d’intentar-ho un parell de vegades (12 de novembre i 21 de gener), per fi aquest diumenge 28 de gener ha estat possible celebrar el duatló escolar a Tortosa.

Ha estat un matí amb fred i vent que ens ha posat a tots a prova, participants, organitzadors, públic i famílies. Un matí dur i també emotiu, però la il·lusió dels més petits ens ha fet aguantar a tots fins al final.

Agrair, com sempre, la participació del Club Triatló Basiliscus de Benicarló que aporta un nombre important de participants al nostre duatló any rere any. També a la Policia Local de Tortosa i la gent de Tortosasports sense els quals seria impossible organitzar la prova. Gràcies també a la Federació Catalana de Triatló i la jutgessa Lola Palau que ens ha donat un cop de mà.

Aprofitant la celebració del duatló hem fet un petit homenatge al nostre president, que va morir juntament amb la seva esposa en un desgraciat accident de trànsit fa escassament 2 mesos, amb l’entrega d’una placa commemorativa a la seva família.

A continuació les classificacions i fotos de la prova.