2n TRIATLÓ ESCOLAR DE L’AMPOLLA

Diumenge 9 de juny ha estat la data aquest any per celebrar la segona edició del nostre triatló escolar a l’Ampolla.

En aquesta ocasió campionat de Catalunya de les categories infantil i aleví. Des del club s’havia apostat fort per fer el campionat de Catalunya de totes les categories però la data coincidia amb el campionat d’Espanya de la categoria cadet i ens ha estat impossible organitzar-ho el mateix dia.

Des del C.E. Trilercavons Terres de l’Ebre volem donar les gràcies a tots els col·laboradors que ens han ajudat a fer realitat aquesta prova, especialment a la federació catalana de triatló i l’ajuntament de l’Ampolla.

Policia Local de L’Ampolla, Brigada municipal de L’Ampolla, Consell esportiu del Baix Ebre, EUSES (escola universitària de la salut i l’esport), Delegació d’esports de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Camping Ampolla Playa, BAMA Beachclub restaurant, Orbikes, Distribucions Colomines, Decathlon Tortosa i restaurant Devimar, a tots mil gràcies.

Menció a part a tots els voluntaris de dins i fora del club per donar un cop de mà aquest dia. Sense el voluntariat seria impossible organitzar res a nivell de clubs i sempre estarem en deute amb vosaltres, gràcies també pel vostre ajut.

Resum de la prova

5 categories han disputat en la platja i carrers de l’Ampolla la 2a edició del triatló escolar.
El matí ha començat ben aviat, a les 8:00 hores amb la recollida de dorsals i acreditacions per entrar material a boxes.
A les 09:30 hores s’ha donat sortida a la categoria cadet, la menys nombrosa de totes les convocades.
Dominant de principi a fi Joel Alcaraz, cadet de primer any i guanyador també en la primera edició del triatló escolar de l’Ampolla, s’imposava clarament sobre els seus companys de categoria. En quarta i cinquena posició els germans Pau i Marc Prades del C.E. Trilercavons completaven una meritòria cursa.
En la categoria femenina Anna Gozalvo del Club Tritrail de Castelló guanyava sobre la seva companya d’equip Teresa Matamala.
Una vegada completada la cursa cadet venia un dels plats forts de la jornada amb la disputa del campionat de Catalunya de la categoria infantil.
Puntualment a les 10:30 hores començava la cursa amb una natació dominada per Teo Palomino que sortia de l’aigua per davant d’Alan Teixidó. La mala sort al segment ciclista de Teo amb una caiguda i l’exhibició d’Alan sobre la bicicleta deixava la primera posició ben definida abans de començar la cursa a peu mentre que darrere la disputa de les places de podi entre Oriol Alonso i Aniol Clavell no es decidiria fins la segona volta de la cursa a peu a favor d’Aniol.
Les noies de la categoria molt combatives també des del principi es van deixar la pell amb alguna caiguda en bicicleta. Es va imposar per davant de totes Anna Onieva seguida a pocs segons de Mar Castella.
Sense temps per pair la cursa infantil es donava sortida a la categoria aleví, també campionat de Catalunya, a les 11:30 hores. Des de la primera braçada fins l’entrada a meta Marc Navarro es fa amb la victòria i campionat de Catalunya de la categoria. Nina Roig guanyava en la categoria femenina.

Pau arribant a boxes després del segment ciclista.

Després de les curses federades venia el moment de les categories escolars. Els més petits de casa també es volien posar a prova i una vegada habilitats els boxes i preparat el circuit a les 12:30 hores començava la primera cursa amb la victòria de Maia Salomon i Víctor Garcia en la categoria benjamí.
Per últim la categoria pre-benjamí tancaria el matí de triatló a l’Ampolla amb Candela Segarra i Martí Martí guanyadors en la línia de meta.

Joel Alcaraz, guanyador 2n Triatló escolar de l’Ampolla

Felicitar a tots els participants, tant els campions de Catalunya, com a tots els que van donar el màxim si mateix i no es van rendir fins arribar a meta. Molt especialment als nostres nois i noies del club, Marc i Pau Prades, Anna, Arnau, Danil, David, Xavier, Marc, Pau, Alba i Carlos. Enhorabona a tots.

Podeu consultar les classificacions completes en el següent enllaç. Classificacions