8è TRIATLÓ CROSS DE CAMPREDÓ MEMORIAL MOISÈS I SANDRA

El pròxim dissabte 11 d’agost es disputarà el 8è Triatló Cros de Campredó. Com ja sabeu, d’aquests últims anys, el triatló de Campredó és una prova molt popular amb un ambient festiu on refrescar-se una mica al riu, compartir l’experiència i sobretot passar-ho bé, és el més important.

Aquest any el triatló de Campredó retrà homenatge als que durant anys han estat al capdavant de l’organització i que desgraciadament ja no estan amb nosaltres. Aquest any el triatló serà en memòria de Moisès i Sandra. Qui els heu conegut no necessiteu cap més explicació… per aquells que no sabeu qui són només dir-vos que eren la parella d’amics que qualsevol persona li agradaria tenir.

Com els altres anys en acabar el triatló absolut es disputarà el triatló escolar.

EL DIA DE LA CURSA NO ES FARAN INSCRIPCIONS

DESCARREGA LA GUIA DEL PARTICIPANT

REGLAMENT  –  RESULTATS –  COL·LABORADORS

HORARIS:

  • 16:00 hores a 17:15 hores recollida de dorsals i xips. Pista poliesportiva de Campredó.
  • 16:00 hores a 17:15 hores entrada material a boxes. T2 pista poliesportiva de Campredó.
  • 17:00 hores acompanyament en bicicleta de participants a la T1. (mapa de com arribar a sota)
  • 16:00 hores a 17:45 hores entrada material a boxes. T1 instal·lacions Club de Rem Tortosa.
  • 18:00 hores sortida individual 8è Triatló Cross de Campredó.
  • 18:05 hores sortida equips de relleus.
  • 19:00 hores arribada prevista 1er classificat
  • 19:30 hores aproximadament inici triatló escolar.

MAPA ACCÉS DE T2 A T1:

NOVETATS I RECORREGUTS:

Per aquesta 8a edició hi ha alguna que altra novetat respecte a edicions anteriors. No cal espantar-se, són petits canvis que no afectaran en cap cas la dificultat o distància de la prova però que sí esperem que faciliten les transicions i arribada a meta.

MODIFICACIONS T1:
Al triatló de Campredó sempre hem tingut dos transicions, la primera (T1), a la vora del riu i la segona (T2), a la zona pròxima a meta al centre de la població. Aquesta vegada serà igual però canvia l’ubicació de la T1. El segment de natació al riu es farà davant les instal·lacions del Club de Rem Tortosa i per tant serà aquí on estarà la T1.

RECORREGUT BTT:
El recorregut en bicicleta és el mateix que les anteriors edicions amb la salvetat que al sortir des de les instal·lacions del Club de Rem s’ha allargat 2 quilòmetres. Seran 2 quilòmetres completament plans per la vora del canal sense cap dificultat afegida.

MODIFICACIONS T2:
Hi ha una petita modificació que segur us agradarà als que ja haveu participat alguna vegada en el triatló de Campredó. En comptes de tenir la T2 al carrer al costat de la línia de meta ara boxes quedarà apartat i es situarà en la pista poliesportiva entre la piscina i el bar. L’accés i sortida d’aquesta àrea es realitzarà amb més seguretat.

META:
També la línia de meta es veurà afectada per aquestes modificacions. En aquesta nova distribució la meta quedarà desplaçada a l’inici de la part asfaltada d’entrada al carrer.

Recorreguts triatló 2018

Nou recorregut cursa a peu, 2 voltes:

recorregut cursa a peu